Om

Sydjysk Solenergi ApS


Hovedafdeling:                             Fynsafdeling:

Industrivej 29,                               Lufthavnvej 70,

DK-6240 Løgumkloster                DK-5270 Odense N.


Tlf: +45 2028 5540                        Tlf: +45 2873 3887Direktør og salg: Aage Mensel, El-ingeniør

                 e-mail: aage@sydjysk-solenergi.dk, Tlf: +45 2028 5540


Teknik og salg:   Steen Hansen, Elektronik og indkøb

               e-mail:   sales@sydjysk-solenergi.dk, Tlf: +45 2873 3887
Sed excepturi ornare class ornare inceptos nunc sed posuere 

Sydjysk Solenergi ApS opstod i forbindelse med det første boom på solcellemarkedet i 2011, ud fra en grundlæggende lyst til at arbejde med grøn energi og primært energi fra sol og vind i særdeleshed.


Gennem samarbejde med producenter og grossister over hele verden,  er der opnået en meget stor erfaring omkring de forskellige produkter og deres indbyrdes kvalitetsforskelle, derfor tilbyder vi i dag kun produkter til stationære anlæg, der er af en sådan kvalitet at de kan genforsikres med en All-Risk dækning. Disse tiltag har medvirket til at Sydjsyk Solenergi klarede sig igennem de svære år efter 2012, hvor der reelt ikke var meget salg men til gengæld masser af support opgaver, da markedet nærmest fra den ene dag til den anden kollapsede.


Over 75% af de virksomheder der skød op fra 2011 til 2012 er forsvundet igen, og har efterladt deres kunder på herrens mark. Sydjysk Solenergi hjælper gerne dem som ikke måtte ane deres levende råd, med et defekt solcelleanlæg. Vi har ekspertisen og de rigtige instrumenter til at finde enhver fejl i et solcelleanlæg.Aage Mensels baggrund har en uddannelse som el-installatør og har de seneste 20 år drevet Mensel & Kasten ApS Rådgivende El-ingeniørfirma ApS og forestået projekteringsledelsen af firmaets bygge- og anlægsopgaver i forbindelse med  el-projektering i større byggesager af enhver art.

Aage Mensel har stor erfaring med miljøanlæg og energiøkonomiske løsninger, hvilket i dag udnyttes i forbindelse med projektering, projektstyring  og installation af solcelleanlæg til erhverv og private.

 


Steen Hansens baggrund er udviklings ingeniør i højteknologiske microprocessor baserede løsninger både hardware og software, og det er interessen for analytisk tilgang til enhver problemstilling, der har  bibragt virksomheden de mange beregningsfaciliteter vi er i besiddelse af i dag.

Steen Hansen er endvidere KSO certificeret, og står for projektstyring af større anlæg.


Ingen af os, har nednu fået råd til den fine bil her på siden, som vist iøvrigt heller ikke er særlig grøn overhovedet, og det er heller ikke det der driver os. (Faktisk var en Tesla, nok meget sjovere), men vi er primært motiveret af en stor trang til at skabe bæredygtige og økonomisk rentable løsninger på energi forsyning, til såvel erhvervsanlæg, store som små, samt til private.