Privat


Privatanlæg kan enten etableres som nettilsluttede anlæg eller hybrid-solcellenlæg i  Ø-drift.


men kræver under alle omstændigheder omhyggelig foranalyse for at vælge den optimale løsning og opnå den bedste økonomi.


Overordnet er der generelt rigtig god mening i at investere i grøn energi, når blot anlægstypen er valgt og dimensioneret rigtigt. Det kan du læse mere om baggrunden for på denne og de følgende sider samt på siderne om økonomi

Nettilsluttede anlæg:


Sydjysk Solenergi tilbyder både nogle standardardisere pakkeløsninger i forskellig størrelse, som man enten selv kan montere, eller få os til at montere.


Det er anlæg der som udgangspunkt er beregnet til almindeligt bølge-eternit tag, som fastgøres med tagbolte gennem toppen af bølgerne.


Anlæggene findes i 2, 4, 6 og 8 KWp udgaver med tilhørende inverter og monteringsgrej.


Til disse anlæg kan man så vælge også at få en standard montering, som dækker ovennævnte tagtype med op til 2,30m til tagrende og 30 graders hældning, og forudsætter at det er relativ enkelt at komme til. Med afdeling både på Fyn og i Sønderjylland dækker vi hele Sønderjylland helt op til Horsens og hele Fyn, uden meromkostninger til transport.


Husk i øvrigt, at der altid skal anvendes autoririseret el-installatør, til selve tilslutningen på el-nettet.  Når vi monterer et anlæg, tager vi os også af dette.


Se mere her:

Hybrid/Ø-drift anlæg:


Sydjysk Solenergi tilbyder både større Hybrid-solcelleanlæg som beregnes individuelt samt  meget små Ø-drift anlæg som kan tilbydes som standard pakkeløsninger, fordi det ville være halsløs gerning blot at sælge et større anlæg i en hybrid installation, hvor både el-forbrguet SKAL analyseres, og ændringer i el-installationen skal overvejes, for at opnå den bedst mulige økonomi.


Derfor vil et Ø-drift anlæg, der ikke lige er tiltænkt en lystbåd,  campingvogn eller lille kolonihavehus, altid være konfigureret til de aktuelle krav for installationen.


Gør man ikke dette, risikerer man at skulle bruge sine surt tjente penge, til at udskifte batterier i tiden fremover, blot fordi man købte et for lille, men sikkert sk.... billigt anlæg.


For Ø-drift og hybrid-solcelleanlæg gælder det ret firkantet sagt: "billigst er dyrest".


Se mere her:Privatanlæg med sorte paneler
tyndfilmpaneler med ramme
sorte og skrå solcellepaneler på valmet tag
PV-Sol simuleret solcelleanlæg tilpasset omkring tagvinduerne
Sydjsyk Solenergi pakketilbud