Erhverv

Erhvervsanlæg i særdeleshed kræver omhyggelig foranalyse for at opnå en god økonomi.


Det skyldes dels at afregningsprisen for el-forbruget i de fleste tilfælde allerede er løftet fri for moms, og derfor ikke så høj som for private, og dels fordi der afregnes på timebasis og el-forbruget kan være meget forskelligt fordelt over døgnet/året afhængig af branche og virksomhedskultur. Det kan du læse mere om på den næste side.

Sydjysk Solenergi tilbyder meget konkurrencedygtige anlæg, der under gunstige forhold kan producere strøm til under 0,60kr/KWh, med producent garantier der er afdækket gennem seriøse og anerkendte tyske genforsikringsselskaber for visse af anlæggets komponenter helt op til 20år, således at man kan foretage en sikker investering i grøn energi med en fastlåst og kendt pris for el de næste mange år frem i tiden.


Vi kan i fællesskab gå virksomhedens tekniske installationer og energi-forbrug igennem og måske finde forskellige tiltag, som yderligere kan optimere energiforbruget.


Lad os lave de nødvendige beregninger og udarbejde et tilbud på den mest optimale løsning til netop jeres virksomhed.


Vi behøver kun jeres forbruger nr. og adgangskode til forsynings sel-skabet, så indhenter vi forbrugsdata og foretager den nødvendige analyse, og udarbejder på den baggrund den bedste løsning for jeres virksomhed.

Industrielt anlæg øst-vest vendt
Lagerhal kontorforsyning
Liberalt erhverv